srijeda, 25. listopada 2017.

Poziv za izlaganje u Muzeju grada Trogira u razdoblju od ožujka 2018. do ožujka 2019. godine



Kraj je listopada, do sada smo u izložbenim prostorima Muzeja grada Trogira otvorili ukupno devetnaest izložbi, a pred nama su još četiri. Izuzetno bogata i kvalitetna izložbena godina rezultat je, među ostalim, i Poziva za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeja grada Trogira u 2017. godini  koji smo objavili u ovo doba prošle godine. Došlo je, dakle, pravo vrijeme za novi poziv - Poziv za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeja grada Trogira u razdoblju 
od ožujka 2018. do ožujka 2019. godine, o kojem više donosimo u nastavku:






Muzej grada Trogira poziva zainteresirane da se prijave na
Poziv za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeja grada Trogira u razdoblju od ožujka 2018. do ožujka 2019. godine.

Poziv se odnosi na zaprimanje molbi za izlaganje koje mogu dostaviti autori ili grupe autora, likovni kritičari i kustosi. 
Rok za prijavu je 31. siječnja 2018., a molbe trebaju sadržavati:
-    ime, prezime, adresu, kontakt telefon i adresu e-pošte,
-    kratki životopis autora,
-    idejni opis izložbe,
-    vizualne materijale (fotografije radova/skice i sl.),
-    ostale materijale za koje autor smatra da su od važnosti za prijavu.

Pozivu se mogu odazvati predlagatelji samostalnih i skupnih izložbi zainteresirani za izlaganje u atriju Muzeja grada Trogira ili galeriji Cate Dujšin Ribar.  
Molbe se šalju na adresu e-pošte Muzeja grada Trogira muzej-grada-trogira@st.t-com.hr ili na adresu Muzej grada Trogira, Gradska vrata 4, 21 220 Trogir s naznakom „Za poziv za izlaganje u Muzeju grada Trogira". 
Pristigle prijave će razmatrati Stručno vijeće Muzeja grada Trogira, a odobravat će se sukladno Pravilniku o korištenju izložbenog prostora i galerije Cate Dujšin Ribar u Muzeju grada Trogira, prema kojem se izložbeni prostor u atriju Muzeja grada Trogira naplaćuje 150,00 kn/dan za akademske umjetnike, odnosno 200,00 kn/dan za samouke umjetnike, a izložbeni prostor Galerije Cate Dujšin Ribar (u kojem mogu izlagati samo akademski umjetnici) 200,00 kn/dan, osim ako ravnateljica nije odlučila drugačije.

Rezultati će biti poznati do 15. veljače 2018. godine, a o njima će svi oni koji su poslali prijave biti obaviješteni e-poštom ili telefonom.






Dakle, ako ste umjetnik, umjetnica ili grupa umjetnika, slikar/ica, kipar/ica, fotograf/kinja, ... ako osjećate umjetnički poziv - sigurni smo da ćete osjetiti i potrebu javiti se na naš Poziv za izlaganje u izložbenim prostorima Muzeja grada Trogira u razdoblju od ožujka 2018. do ožujka 2019. godine! 




Veselimo se Vašim prijavama i novim izložbama! 




Molimo Vas da podijelite ovu informaciju s prijateljima: 

Nema komentara:

Objavi komentar