utorak, 13. lipnja 2017.

Sudjelujte na radionicama koje će rezultirati izložbom "Lito na tiramolu" u Muzeju grada Trogira!



Sve ljubitelje radionica Muzeja grada Trogira tijekom lipnja i srpnja očekuje nekoliko pravih poslastica!
 No, krenimo redom - dakle, od lipnja...


Muzejska pedagoginja Goranka Tomaš osmislila je nove radionice - i to ne bilo kakve - već one koje će rezultirati izložbom "Lito na tiramolu" u dvorištu Muzeja grada Trogira

Radionice će se održati u utorak 20. i u utorak 27. lipnja 2017. s početkom ujutro u 8:30. Prijave na radionice su obavezne, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na adresu e-pošte gogtomas@gmail.com, na broj mobitela 099 6707 159 ili telefona 881 406 (birati 6). Cijena radionica je 20,00 kuna, a sav materijal za rad je osiguran.






Evo što o najnovijim radionicama u Muzeju grada Trogira kaže njihova voditeljica:

"Škola je završila i lito je počelo, a taj summer time u našemu gradu uvik je nekako poseban... na ovaj ili na onaj način. Počele su gužve, vrućina, grintavost, fjaka, ali počelo je i more, kupanje, sunce, litnji kapelini, šušur, tanke veštice, majice na špaline, vesele boje... jednom rječju - živost. Velika su oscilacije u načinu života u Trogiru zimi i liti... zimi nas nema nigdi po kalama, a liti nam se većini, život uglavnom okrene za cca 360 stupnjeva. Iz svih tih malih i velikih razloga bilo bi lijepo da litnje sličice ovjekovječimo te da one postanu dio izložbe koja će ukrašavati dvorište Muzeja grada Trogira ovoga ljeta. Ovom prigodom pozivam sve zainteresiranes da budu sudionici nekoliko radionica koje će se održavati u dvorištu Muzeja grada Trogira u lipnju i srpnju i na kojima ćemo slikati vlastite ljetne doživljaje. Gotovi dječji radovi biti će prezentirani na izložbi "Lito na tiramolu" koja će se održati u kolovozu također u dvorištu Muzeja. Radionice će biti upriličene u ranim jutarnjim satima zbog vrućine - Tko rano rani dvije sreće grabi!"





Veselimo se vašim prijavama i dolasku!






Nema komentara:

Objavi komentar