srijeda, 22. veljače 2017.

Pivac u muzeju! | radionice u Muzeju grada Trogira







 Pivac u muzeju! naslov je novih radionica u Muzeju grada Trogira. 
Radionice će se održati zadnjeg dana veljače i prvog dana ožujka:  u utorak, 28. veljače održat će se ona u poslijepodnevnom terminu, s početkom u 16:00 sati
a u srijedu, 1. ožujka 2017. održat će se jutarnja radionica s početkom u 9:00 sati. 


S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, potrebno je prijaviti se za sudjelovanje na broj telefona 881 406 (birati 6), mobitela 099 670 7159 ili na e-adresu gogtomas@gmail.com.
Cijena radionice je 20,00 kuna, sav je materijal za rad osiguran.



Pitate se što je voditeljicu radionica Goranku Tomaš potaknulo na organizaciju nove radionice u Muzeju grada Trogira? O čemu će biti riječ na radionici? Pročitajte u nastavku!

I tako, živimo u 2017. ili kako bi Kinezi rekli u Godini pijetla. Pijetao je simbol sunca; njegovim kukurikanjem započinje novi dan, izvor je sunčeve energije, a i smatraju ga prvim svjetlom... Prema kineskim uvjerenjima pijetao je dobar, hrabar, odan, dostojanstven i uvijek dobre volje. Kažu da je dobro sve u životu povezati, pa onda Vam se dogodi da i Muzej grada Trogira ima svoga pijetla za utrku... Naš pivac ne kukuriče, ali priča o jednoj bitki... Koja je to bitka i kako je pivac dospio u Muzej saznati ćete ako dođete na radionice. Osim priče, naravno, mi ćemo se i likovno izražavati i izraditi jednog svog pijetla da nam najavljuje novi dan!, poručuje svima Goranka Tomaš.



Veselimo se vašim prijavama i dolasku!

:)

Nema komentara:

Objavi komentar