četvrtak, 3. studenoga 2016.

Studeni u Muzeju grada Trogira


Dvije izložbe, kviz znanja, promocija CD-a, obljetnica jednog 100-tog rođendana, radionice, promocija knjiga, ... sve vas to očekuje u Muzeju grada Trogira tijekom studenog 2016. 

Dobrodošli!




PROMOCIJA KNJIGA

Prvo događanje u Muzeju grada Trogira u studenom održat će se u subotu, 5. studenog 2016. godine. Riječ je o promociji knjiga autora Elvisa Duspare u organizaciji molitvene zajednice Župe Gospe od Anđela koja će se održati u Galeriji Cate Dujšin Ribar s početkom u 18:00 sati.



STIVANJA 2016. U MUZEJU GRADA TROGIRA

Kao i svake godine, početak studenog rezerviran je za izložbu radova djece Dječjih vrtića Trogir. Što su sve njihove vrijedne ruke pripremile za ovogodišnju izložbu u atriju Muzeja grada Trogira moći ćete vidjeti od 7. do 11. studenog. Program otvaranja izložbe održat će se u ponedjeljak, 7. studenog u 19:00 sati, a radno vrijeme izložbenog prostora do zatvaranja izložbe je ujutro 9:00 do 12:00  te poslijepodne 17:00 do 20:00 sati.




Već tradicionalni kviz znanja kojeg u suradnji sa SŠ Ivana Lucića organizira Muzej grada Trogira održat će se u četvrtak, 10. studenog u 17:00 sati. Provjerite svoje znanje i podržite natjecatelje dolaskom u Gradsku vijećnicu gdje vas očekuju dva tima mladih povjesničara pod vodstvom svojih mentora – profesora povijesti Frane Alića i Siniše Geića.





Isti dan, 10. studenog, u 19:00 sati u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se promocija dugoočekivanog CD-a mandolinskog orkestra KUD-a „Kvadrilja“ – „Prvi ples“



U subotu, 12. studenog s početkom u 20:00 sati, u Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se prigodan program u povodu 100-te obljetnice rođenja prvog ravnatelja Muzeja grada Trogira Mirka Slade – Šilovića. Održat će se predavanja o Mirku Sladi – Šiloviću kao muzealcu i konzervatoru te  kulturno-društvenom djelatniku, a čitat će se i mali izbor iz njegove poezije...





IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

U drugoj polovici mjeseca održat će se druga izložba u studenom pod naslovom 65|365, u kojoj će Maja Maljković predstaviti 65 izabranih fotografija iz svojeg projekta 365. Otvaranje izložbe održat će se u atriju Muzeja grada Trogira, u srijedu, 16. studenog u 19:00 sati. Izložba će biti otvorena do 27. studenog prema poznatom rasporedu – ujutro 9:00 do 12:00 te poslijepodne od 17:00 do 20:00 sati.





PEDAGOŠKE RADIONICE

Tijekom studenog očekuju vas i nove kreativne radionice pod vodstvom muzejske pedagoginje Goranke Tomaš...




Uskoro detaljnije!

Veselimo se Vašem dolasku!



Cjeloviti program Stivanje - proslave Dana grada Trogira i blagdana sv. Ivana Trogirskog donosimo u nastavku:







Nema komentara:

Objavi komentar